Recommend to friend   |   Print this page   |   Language: Slovak English German Hungarian
Paradisoindia.sk
RólunkÚjdonságokAkciókKatalógusok letöltésreTermékekSzolgáltatásokNagykereskedésTechnológiákElérhetőségek

Rólunk

A Paradiso-India kőfaragó műhely a kőtermékek értékesítésének legtökéletesebb formáját kínálja egy új, számítógépes technológia segítségével, amely lehetővé teszi az összes munka és termék bemutatását. Ez a technológia azt a célt szolgálja, hogy az ügyfélnek ne kelljen elképzelni a síremléket, hanem ezt színben is látni tudja, illetve lehetősége legyen arra, hogy saját maga vázolja fel, kivitelezvén ezzel saját elképzelését. Ez a technológia 2002. tavasza óta férhető hozzá, akkor kezdtünk el, mint az új idők első úttörői, olyan szolgáltatásokat kínálni, amelyekhez az ügyfelek még nem voltak hozzászokva, ami viszont nagyon gyorsan megváltozott, és ezt mindenki értékelni is tudja. A törekvésünk az, hogy a kőfaragó mesterség is modern arculatot kapjon, hogy az összes új gépet vagy technológiát fel tudjuk használni, hogy Önöknek – ügyfeleinknek – a lehető legtöbbet tudjuk kínálni ahhoz, hogy elégedettek legyenek.

Nálunk 3500 síremlék modellből választhatnak, különböző formában és méretben, vagy a képernyőn az Ön által elképzelt síremléket keltjük életre. Itt mindenki saját maga tervezheti meg a saját elképzelését – formában és méretben egyaránt.

A konkrét modell kiválasztása után az ügyfél 50 fajta gránit és márvány közül válogathat, amelyből majdan elkészül a síremlék. Ezek után az ügyfél megtekinti a legszebb PC írásformák széles skáláját – ez összesen 1500 fajtát jelent. Miután kiválasztott egyet közülük, a számítógépben leírjuk a szöveget közvetlenül a kiválasztott kőre.

Ezek után az írás beállítása következik. Az ügyfél dönti el, milyen legyen az írás nagysága, helyezkedése, hajlítása és kinézete. Az elvárt íráshatás elérése után az ügyfél kiválaszthatja az ikont (pld. kis kereszt, liliom, Szűz Mária, vagy imádkozó Jézuskát is). A többre vágyóknak saját elképzelésük szerinti ikonokat is létre tudunk hozni.

Kb. 900 különböző fajta ikonnal rendelkezünk. Az utolsó előtti lépésként az ügyfél választhat a kiegészítőink közül, pld. egy megfelelő lámpást és vázát, kis keresztet vagy egyebet – kínálat szerint. Az összes kiválasztott elemet az ügyfél a képernyőn megnézheti, mint egy egységet, ezzel bizonyosságot nyerhet azzal kapcsolatban, hogy olyan valamit rendelt, ami tényleg elnyerte a tetszését.

Utolsó lépésként egy színes A4 méretű fényképet készítünk, amelyet helyben ki is nyomtatunk azzal a céllal, hogy a tervet össze lehessen hasonlítani a ténylegesen leszállított síremlékkel. A Paradiso-India kőfaragó műhely garantálja a tényleges termék pontos megfelelését a tervvel összehasonlítva.

Az írást a kőbe egy modern homokfúvóval mélyítsük, amivel biztosítjuk a betűk tökéletességét. Ez a technológia egyben lehetővé teszi, hogy saját kézzel írjuk le a neveket, vagy aláírást örökítsünk meg a kőbe. A síremlékek mellé kb. 15 000 fajta különböző kiegészítőt kínálunk, mint például lámpások, vázák, keresztek, szobrocskák, plasztikák, stb...

Fényképek a műhelyből

Kőfaragók 2008 kiállítás

A cégünk aktívan részt vett a Kőfaragók 2008 nevezetű kiállításon Trencsénben, amely november 20.-tól november 22.-ig tartott, itt készültek ezek a fényképek. Díjakat kaptunk a legszebb formáért és kőfajtákért Szlovákiában.

ÚjdonságokČitať viacČitať viacČitať viacČitať viacČitať viacČitať viacČitať viacČitať viacČitať viacČitať viac

Nyitva tartás

Hétfő: 8:00-17:00
Kedd: 8:00-17:00
Szerda: 8:00-17:00
Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-17:00
Szombat: 8:00-17:00
Vasárnap: 8:00-14:00